Baba Vanga – Napoved, prerokba, kdo je in mnogo več

Ena izmed sprememb, ki se bo zgodila to leto je, da se bo orbita Zemlje spremenila.

Vsako leto lahko v skoraj vseh svetovnih medijih preberetenapovedih Babe Vange. Še vedno obstajajo napovedi, ki jih je napovedala znamenita Baba Vanga. Znana je po celotni regiji, pa tudi po svetu in mnoge njene velike napovedi so se celo uresničile.

Baba Vanga napoved za 2018

Za leto 2018 je Baba Vanga napovedala, da bo Kitajska postala svetovna velesila in da bo najmočnejša država na svetu.

To bi lahko prineslo velike spremembe na svetovnem političnem prizorišču. To bi pomenilo, da Združene države in Rusija ne bosta več tako pomembna aktera kot prej.

Nove razmere bi lahko bile koristne za druge države, ki so v dobrih odnosih s Kitajsko. To vključuje Severno Korejo, pa tudi našo državo, ki ima dolgoletno prijateljstvo s to državo.

Baba Vanga je tudi napovedala, da se držav v razvoju ne bo več izkoriščalo prihodnje leto, temveč bodo same postale izkoriščevalke.

Druga velika sprememba, ki se bo zgodila naslednje leto je, da se bo orbita Zemlje spremenila. Na začetku to ne bo opazno, vendar pozneje.

Kdo je Baba Vanga?

Vanghelie Dimitrova, kasneje pa le Baba Vanga, rojena 3. oktobra leta 1911 v Strumici v Bolgariji. Otroštvo je preživela v revščini in bedi. Po smrti svoje matere je kot triletno dekle ostala  z očetom v še težjih okoliščinah. Kasneje se je oče poročil, zato je mala Vanghelia dobila še tri brate in eno sestro.

Konec leta 1923 se je njena družina preselila v Novo Selo. Z 12 leti se je življenje tega dekleta spremenilo. Nekega dne, medtem ko se je igrala s svojima bratoma blizu hiše, jo je veter povlekel po tleh. Prebivalci so jo našli nekaj metrov stran s očmi polnimi prahu in kamnov. Od tega čudnega dogodka je bila slepa, kasneje pa je odkrila, da ima dar za vedeževanje.

Napovedi Babe Vange se evidentirajo, tako da  je Baba Vanga glede napovedi precej natančna.

Baba Vanga, znana “vedeževalka”, ki naj bi napovedala velike zgodovinske dogodke, kot so napadi 11. septembra v New Yorku, cunami v Indoneziji leta 2004 ali Brexit je torej napovedala dva pomembna dogodka za to leto – Kitajska bo postala najmočnejša država na svetu. Na Veneri bo nova oblika energije. Kdor verjame v takšne stvari, je za njega Baba Vanga predvidela številne dogodke, ki bodo potekali v prihodnosti, med katerimi bodo ljudje živeli pod vodo, spoznali Boga…

Pravijo, da je Vanga napovedala smrt princese Diane, Hitlerja in Stalina, prav tako napad na WTC v New Yorku in še razpad Sovjetske zveze.
Bolgarska prerokinja Baba Vanga je “videla svet” do leta 5079 – ko je napovedala “konec sveta”! Po njenih prerokbah bo do konca sveta prišlo po tem, ko se bodo ljudje odločili za prehod meje vesolja. Rečeno je, da je Vanga napovedala smrt princese Diane,  datum smrti bolgarskega kralja Borisa III, kakor tudi datum svoje smrti. In tako je na  Zemlji predvidela naslednje dogodke:

21. stoletje – Amerika napada muslimanski Rim

Leta 2014 je Vanga predvidela trpljenje človeštva pred ulceracijo, kožnim rakom in drugimi boleznimi, ki jih povzroča kemično orožje.
V letu 2016 bo po tem prerokovanju Evropa skoraj nenaseljena. Države v razvoju se bodo preusmerile iz izkoriščanja na izkoriščevalce.
Leta 2023 se bo zemeljska orbita nekoliko spremenila.
Leta 2025 je Evropa še šibkejša.
Leta 2028. Ljudje bodo leteli na Venero, prav tako bodo našli nove vire energije. V petih letih, in sicer v 2033, bo povečala raven svetovnih oceanov, s taljenjem ledu na polih povzročajo.
Leta 2043, pravi Vanga, bodo v Evropi vladali muslimani.
Leta 2046 se bodo vsi človeški organi “obdelali”.
2066 med napadom na muslimanski Rim bodo ZDA prvič uporabile novo zračno orožje, zaradi katerih bo nastala nenadna ohladitev planeta. Baba Vanga je napovedala tudi vrnitev komunizma leta 2076.

Predvidevala je tudi nenavadno bolezen, ki bi se pojavila leta 2088, ko se je staranje zgodi v nekaj sekundah. Rekla je, da bo bolezen izginila leta 2097.

22. stoletje – prispejo živi roboti

Leta 2111 bodo ljudje postali kiborgi – živi roboti.
Leta 2123 bodo majhne države skupaj vodile vojno
Stara ženska je tudi napovedala, da bodo 2130 ljudje živeli pod vodo
Leta 2164 bodo znanstveniki spremenili živali v na pol ljudi
Leta 2170 bo na Zemlji vladala suša.
2183: človeška kolonija na Marsu postane jedrska sila in išče neodvisnost od Zemlje
2195. leto, ljudi, ki živijo pod morjem postanejo popolnoma neodvisni – sami si zagotovijo hrano in energijo

23. stoletje – Pot skozi čas

2221. leto se bo zgodilo nekaj groznega je napovedala Baba Vanga:
Leta 2288 bomo potovali skozi čas je napovedala ta bolgarska prerokinja.
Velika lakota na Zemlji bo prevladala leta 2371.

38. stoletje – Ni življenja na Zemlji

Leta 3797 bo življenje na planetu Zemlja ugasnjeno, človeška rasa pa bo še naprej živela v drugih sistemih zvezd.
3803: Na nov planet bo prišlo malo ljudi. Ta bo slabo poseljen in ljudje ne bodo komunicirali med seboj, pri ljudeh pa bo prišlo do mutacij.
Leta 3805 pride do velike vojne. Polovica prebivalstva bo izgubljena. Vojna se bo končala leta 3815.
Leta 3871 se bo pojavil nov prerok, ki bo ljudem govoril o moralnih vrednotah in veroizpovedi.
3874. Prorok dobi podporo vseh preživelih. Ustanovljena je nova cerkev;
Leta 3878 bodo tujci skupaj z novo Cerkvijo Zemljanov spoznali o pozabljenih učenjih in spretnostih.

44. stoletje – ni več zla in sovraštva

4308: Rezultat mutacije: ljudje uporabljajo več kot 34 odstotkov možganov. Zlo in sovraštvo popolnoma izgine;
Leta 4509 je napovedala, da je leto, ko človek končno “spozna” Boga. Ljudje vzpostavijo komunikacijo z Bogom;
4599: Ljudje postanejo nesmrtni

Leta 5076 bodo ljudje odkrili mejo vesolja in nihče ne bo vedel, kaj je “zaostajalo”.
5078. – Ljudje se bodo odločili prečkati to mejo. Proti temu bo 40 odstotkov prebivalstva. Za naslednje leto je babica Vanga napovedala konec.

About author

Mato

Hej, jaz sem Mato. Kot otrok sem ljubil igranje z Lego kockami in vsako leto sem v naši dnevni sobi naredil božično vasico. Dovolj imam sreče, da sem te otroške hobije spremenil v (zelo zabavno) kariero. Sedaj delam tisto, kar imam rad in to vsak dan - ustvarjam prostor, ki prenaša občinstvo in pripoveduje zgodbo.

All posts