Bosch PSR 14.LI vrtalnik / vijačnik – SAMO 45.91 EUR

Majhno, lahko in zmogljivo orodje, ki je idealno za vijačne in vrtalne naloge po hiši. 14,4 LI je idealen za privijanje in odvijanje vijakov, pa tudi za vrtanje v les in kovine.

Kompaktna in priročna oblika omogoča priročno in vsestransko delovanje. Je 4% lažji in 15% krajši pri dolžini glave od svojega predhodnika in je zaradi lithium-ionske tehnologije in kompaktne zasnove do 20% lažji od povprečnega konkurenta v svojem razredu. Poleg tega izdelki Bosch Li-ion vključujejo elektronsko celično zaščito (ECP), ki ščiti akumulator pred pregrevanjem, preobremenitvijo in globokim praznjenjem ter tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije. Inteligentno upravljanje akumulatorja, motorja in menjalnika Bosch Syneon Chip zagotavlja optimalno moč in maksimalno vzdržljivost.

Cena samo 110 eur z davkom

Brezžični izvijač PSR je priporočljiv za daljše aplikacije in večje premere.

Bosch Syneon Chip

Boscheva inovativna tehnologija Syneon Chip je del edinstvenega elektronskega krmilnega sistema, ki učinkovito upravlja usklajevanje akumulatorja, motorja in drugih sistemov v vašem orodju, kar zagotavlja optimalno moč in maksimalno vzdržljivost za opravljeno nalogo. Inteligentni Syneon Chip zagotavlja popolno količino energije, potrebne za vaš projekt. Syneon Chip lahko najdete v vseh brezžičnih litij-ionskih 10.8V, 18V in 36V DIY izdelkih.

Glava brez ključa omogoča enostavno menjavo izvijača in svedrov. Ko stikalo za vklop / izklop ni stisnjeno, je vrtalno vreteno (in s tem stožec) zaklenjeno. To omogoča privijanje vijakov, tudi če je baterija prazna in omogoča uporabo stroja kot izvijač. Vgrajena Boscheva samodejna ključavnica zagotavlja, da stroj zaklene vrtalno vreteno pri mirujočem položaju, kar omogoča preprosto in priročno odpiranje brez ključa.

Cena samo 110 eur z davkom

Nadzor moči – Inteligentni Bosch elektronski sistem

Zavorna v najkrajšem možnem času ustavi 14,4 voltnega motorja, kar pomeni, da zamika pri ustavitvi glave. To je idealno za privijanje vijakov, saj lahko brez prekinitve privijate do 250 vijakov z eno napolnjeno baterijo. PSR 14.4 LI prihaja z največjo hitrostjo brez obremenitve 400 vrt / min.

Nastavitve vrtilnega momenta, ki jih lahko izbirate

PSR 14.4 LI ima 20 izbirnih nastavitev vrtilnega momenta za popolno kontrolo optimalne moči za vsako aplikacijo. Velik nastavitveni obroč omogoča preprosto preklapljanje nastavitev. S pravilno nastavitvijo se nastavek izvijača samodejno zaustavi takoj, ko je dosežen vnaprej določeni navo. Pri odstranjevanju vijakov izberite višjo nastavitev ali izberite simbol »vrtanje«.

About author

Mato

Hej, jaz sem Mato. Kot otrok sem ljubil igranje z Lego kockami in vsako leto sem v naši dnevni sobi naredil božično vasico. Dovolj imam sreče, da sem te otroške hobije spremenil v (zelo zabavno) kariero. Sedaj delam tisto, kar imam rad in to vsak dan - ustvarjam prostor, ki prenaša občinstvo in pripoveduje zgodbo.

All posts