Steklokeramična plošča ali indukcijska?

S kuhanjem lahko naredite številne okusne jedi. Obstajajo različne vgradne kuhalne plošče, ki so narejene v različnih velikosti. Izbira velikosti je odvisna od vaših potreb, želj in potreb pri kuhanju, seveda pa morate upoštevati, kakšne lonce in ponve boste uporabljali. Vgradna kuhalna plošča je običajno nameščena v ustrezni vgradni niši na delovnem območju kuhinje ali pa je nameščena na ločenem delu, ki je še posebej uporaben za velike kuhinje.

Vgradne plošče uporabljajo različne vrste energij, bodisi plinsko ali električno energijo za indukcijske plošče in steklokeramične plošče. Vse je odvisno od vaših kuharskih navad in hrane, ki jo imate najraje. Za ljubitelje azijskih in sredozemskih jedi priporočajo plinske plošče z gorilniki, vendar so indukcijske plošče z indukcijskimi polji prava izbira. Steklokeramične plošče so namenjene vsestranskim uporabnikom, ki uživajo v čarobnosti kuhanja.

Projektiranje kuhinj – Načrtovanje je lahko preprosto

Po raziskavah sodeč (in rahlo nepričakovano) tam preživimo največ časa, ko smo doma. V kuhinji nastaja vir naše glavne energije, hrana, in prav zato je zelo pomembno, da se v kuhinji počutimo dobro. Kuhinjo kot celoto skupaj z opremo za kuhinje moramo izbirati z dušo, zato da se bomo v njej počutili ustvarjalne za pripravo gurmanskih užitkov. Kuhanje nam v takšni kuhinji ne postane zoprna rutina, ampak daje globini naše duše dragoceno vsakodnevno možnost, da se pokaže v vsej svoji lepoti in globini, tudi čarobnosti in toplini.

Notranja svetila – Kako jih izbrati pravilno?

Ali ste bili že kdaj razočarani in jezni, ko ste po trgovinah zaman iskali novo svetilko?

Kljub razmeroma veliki ponudbi je pri nas res težko najti dobro oblikovano svetilko, ki ni samo lepa, ampak daje tudi ustrezno svetlobo. Posebno hudo je takrat, ko se selimo v novo stanovanje ali hišo in iščemo svetila za vse prostore z željo, da bi bila stilno vsklajena in da bi se estetsko ujemala s pohištvom in drugo opremo v stanovanju.

Kondenzacijska plinska peč ali ogrevanje na elektriko?

Automatic water heater

Sistemi za ogrevanje domov, kot so peči ali kotli skrbijo za udobje v hladnih zimskih mesecih. Na žalost vsi ne prepoznajo vpliva na njihovo denarnico in okolje, ki ga ima lahko izbira goriva za ogrevanje. Preden se boste odločili za nov ogrevalni sistem, primerjajte različna goriva za ogrevanje, da bi našli tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Funkcije različnih peči

Za proizvodnjo toplote se zemeljski plin in električni grelci zanašajo na zelo različni načeli delovanja. Kondenzacijske plinske peči so odvisne od tradicionalnega procesa izgorevanja plina. Najprej iska vžge plin v peči ali kotlu. Vžgani plin proizvaja toploto, ki se nato prenaša po domu s pomočjo ventilatorjev ali puhal v vodo. Izpušni ventil usmerja izgorevalne pline na prosto in vsesava svež zrak, da ponovi postopek.

Električne enote dobivajo električno energijo iz lokalnih elektrarn, ki jih nato pretvorijo v toplotno energijo. Ko električna energija teče skozi bakreno žico ali tuljavo, se žica na primer segreje in segreva zrak ali vodo. Ta zrak ali voda se nato uporablja za ogrevanje hiše. Ker ne gre za izgorevanje, ni potrebe po dimniškem sistemu.

Moderne kopalniške ploščice za vaš dom – Kako jih izbrati?

Ste v fazi, ko morate opremiti novo kopalnico ali staro prenoviti? Imate težave pri izbiranju ploščic? Ste obiskali že nešteto prodajnih salonov in vas je pestra ponudba zbegala?

Nič hudega. Lahko smo veseli, da je v sedanjem času na slovenskem tržišču na voljo velik izbor kopalniških ploščic in kopalniške opreme, s katerimi lahko opremite svojo sanjsko kopalnico, ki vam bo nudila popolno ugodje pri zadovoljevanju osebne nege in higiene. V kolikor imate čas je prav, da obiščete in si ogledate večje število razstavnih salonov, saj boste na ta način pridobili vrsto informacij glede novosti, zadnjih dizajnerskih trendov in pridobili občutek glede cenovnih razredov. Seveda vas vabimo, da si ogledate tudi galerije kopalniških ploščic iz naše ponudbe, ter da obiščete eno izmed naših poslovnih enot in se prepričate tudi o naši ponudbi.