Daikin BOP FTXB

Kljub temu, da je model BOP ena izmed osnovnejših klim proizvajalca Daikin, ta model še vedno zagotavlja visoko kakovost uravnavanja temperature v prostoru po najvišjih Daikin standardih v energijskem razredu A +.

Sale!
/
/
/
Klimatske naprave Daikin Bop

498,50902,55

Počisti
- +
Izberite površino prostorov

do 20m2 – 2 kW, do 35 m2 – 2,5 kW, do 55m2 – 3,5 kW, do 75m2 – 5 kW, do 90m2 – 6,0 kW

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Barva

Bela

daikin bop klima

Skoraj neslišno delovanje

Daikin BOP deluje izjemno tiho, z 21 dBA. Takšna glasnost je primerljiva šepetu. Tipka Silent osnovno glasnost še dodatno zniža za 3 dB.

Zmanjšanje porabe energije

Naprava ima različne programe za manjšo porabo energije. Ena izmed teh je nastavitev stanja pripravljenosti, kjer se poraba zmanjša tudi do 80 % glede na aktivno stanje uporabe. Poleg tega v aktivnem stanju inverterski kompresorji stalno prilagajajo hitrost kompresorja dejanskim potrebam. Manj zagonov in zaustavitev porabe energije pomeni tudi manjšo celokupno porabo energije (do 30%) in stabilnejše temperature. Naprava ima tudi eko način delovanja, ki zmanjša porabo energije, tako da se lahko hkrati uporabljajo tudi druge naprave, ki potrebujejo veliko porabo energije. Ponoči se lahko uravnavanje temperature v prostoru nastavi na nočni način. Ta prihrani energijo s preprečevanjem prekomernega hlajenja ali pregrevanja v nočnem času. Daikin BOP se lahko uporablja tudi samo kot ventilator. To funkcijo vsebujejo vse Daikinove naprave in je zelo priljubljena med uporabniki.

energijski razred front

klimatska naprava daikin bop

Preprosta in učinkovita oblika

Notranja enota je zelo preprosta. Ravna in elegantna sprednja plošča se zlahka zlije s katero koli notranjo opremo. Zaradi preproste oblike jo je enostavno očistiti. Širok nabor zunanjih enot ponuja največ možnosti uporabe. Zunanje enote Daikin so čedne, robustne in jih je enostavno namestiti zunaj na strop, teraso ali preprosto na zunanjo steno.

Prilagajanje notranje temperature

Del Daikinove klimatske naprave BOP je učinek toplotne črpalke. Toplotne črpalke so "vse v enem" rešitev za ogrevanje in hlajenje prostorov za stanovanjske in poslovne namene. Toplotno energijo črpajo iz zunanjega zraka in so zato veliko energetsko učinkovitejše ter oddajajo veliko manj emisij CO2 kot primerljivi sistemi s kotli na fosilna goriva.

Zunanje enote Daikin so opremljene s toplotnim izmenjevalnikom (modra lamela) in s protikorozijskim premazom, kar zagotavlja večjo odpornost tudi v najzahtevnejših vremenskih pogojih.

klimatska naprava daikin sensira

stensko upravljanje z doplačilom

daikin klima

Daikin udobje

En izmed načinov je Udoben način. Valovanje loput klimatske naprave preprečuje, da bi zrak pihal direktno v prisotne v prostoru. Daikin BOP ima možnost izbire samodejnega navpičnega premikanja lopute za odvajanje zraka za učinkovito porazdelitev zraka in temperature po prostoru. Če se nastavi samo željeno temperaturo v prostoru, program samodejno izbere potrebno hitrost ventilatorja za dosego ali vzdrževanje nastavljene temperature. Če želi uporabnik sam izbirati hitrost ventilatorja, lahko izbira med tremi hitrostmi. Obstaja tudi suhi program, ki zniža vsebnost vlage v zraku ne da bi se spremenila temperatura v prostoru.

Obstaja tudi nasprotje varčevanja. Napravo se lahko nastavi na hitro hlajenje ali ogrevanje, po izklopu tega načina pa se enota vrne v prednastavljeni način

Daljinec

Infrardeči daljinski upravljalnik notranje enote je enostaven za upravljanje in ima časovnik, ki omogoča programiranje enote za reguliranje, zagon ali zaustavitev v želenem času. 24-urni časovnik se lahko nastavi tako, da se začne hlajenje ali ogrevanje kadarkoli v obdobju 24 ur.

Samodiagnoza

Program v klimatski enoti ves čas opravlja samodiagnozo in s tem poenostavlja vzdrževanje z navajanjem morebitnih napak v sistemu ali nepravilnostmi v delovanju.

bop daljinec

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52