Daikin Perfera

Daikin Perfera predstavlja Daikinovo vizijo prihodnosti klimatskih naprav. Daikin Perfera je zavita v svež evropski dizajn in navdušuje z briljantno energetsko učinkovitostkp do A +++, ne da bi bilo pri tem ogroženo udobje. Izjemen Daikin Flash Streamer zagotavlja vrhunsko čiščenje zraka. Z mobilno aplikacijo za krmiljenje imate nadzor od kjerkoli ste. Aplikacija prikazuje tudi porabo energije.

Sale!

801,752.155,50

Počisti
- +
Šifra: daikin-perfera
Izberite površino prostorov

do 20m2 – 2 kW, do 35 m2 – 2,5 kW, do 55m2 – 3,5 kW, do 65m2 – 4,2 kW, do 75m2 – 5 kW, do 90m2 – 6,0 kW, do 100m2 – 7,0 kW

Barva

Bela

Ogrevanje

-20 stopinj max. zunanja temperatura

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko ustvarjata popoln in neinvaziven pretok zraka, vse to z izjemno tihim delovanjem. Ta serija je idealna izbira za večino aplikacij. Uživajte v prijetnem domu - brez sprejemanja kompromisov.

Boljša kakovost zraka z Daikin Flash Streamerjem

Ta klima naprava za ogrevanje in hlajenje vse leto čisti zrak. Z elektroni za sprožitev kemijskih reakcij z molekulami zraka Flash Streamer zajame plesni, viruse in alergene, kar bo imelo za posledico bolj čisto okolje v vaših prostorih.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Popoln nadzor, ne glede na to. S spletnim krmilnikom Daikin lahko s aplikacijoprek lokalnega omrežja ali interneta nadzirate svojo klimo na od kjerkoli in imate pregled nad porabo energije ter stanjem temperature.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.