Klima Naprava Daikin Sensira - FTXF-A

Daikin Sensira ustvarja prijetno notranje okolje, hkrati pa ohranja odlične ocene energetske učinkovitosti.

Sezonska učinkovitost daje bolj realističen prikaz učinkovitosti klimatskih naprav v celotni ogrevalni ali hladilni sezoni. Plin R-32 zmanjšuje vpliv na okolje za 68% v primerjavi z R-410A in vodi neposredno do manjše porabe energije zaradi visoke energetske učinkovitosti. Sensira R-32 dosega razred A++ pri ogrevanju s hladilnim sredstvom R-32.

Sale!
/
/
/
Klimatske naprave Daikin Sensira

508,351.252,41

Počisti
- +
Šifra: daikin-sensira Kategorije: , , ,
Izberite površino prostorov

do 20m2 – 2 kW, do 35 m2 – 2,5 kW, do 55m2 – 3,5 kW, do 75m2 – 5 kW, do 90m2 – 6,0 kW, do 100m2 – 7,1 kW

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Barva

Bela

Zakaj izbrati Daikin Sensira?

Ustvarjanje popolne klime v zaprtih prostorih je tisto, s čimer se ukvarjajo Daikinove klimatske naprave.

Z več kot 90-letnimi izkušnjami na področju klimatskih tehnologij Daikin razume, kaj je potrebno za ustvarjanje udobnega okolja za vaš dom, podjetje ali pisarno.

Klima Daikin Sensira je opremljena s hladilnim sredstvom R-32 in izboljšanimi funkcijami. Sensira uporablja najnovejše tehnologije za doseganje večje energetske učinkovitosti in prihranka energije.

Stenska enota za nizko porabo energije in prijetno počutje

  • Sezonske vrednosti izkoristka do A ++ pri hlajenju
  • Spletni krmilnik (neobvezno): z aplikacijo prek lokalnega omrežja ali interneta nadzirajte svoj notranji prostor s katere koli lokacije in vodite pregled porabe energije
  • Tiho delovanje do 21 dBA
  • Plin R-32 zmanjšuje vpliv na okolje za 68% v primerjavi z R-410A in vodi neposredno do manjše porabe energije zaradi visoke energetske učinkovitosti
klima-daikin-sensira-akcija
daikin sensira klima

Zanesljivost Daikin Sensire

Da bi zagotovili brezhibno delovanje vašega ogrevalnega sistema, ponuja Sensira izboljšane funkcije:

  • Nihajni kompresor: izboljšani kompresor uporablja invertersko tehnologijo in majhne stopnje zmogljivosti, da prilagodi moč enote in zadovolji potrebe energije.
    Nihajni kompresor v primerjavi z vrtljivim kompresorjem zagotavlja večje prihranke energije, manjše tveganje za okvaro enote ter tišje delovanje brez vibracij.
  • Najobsežnejša testiranja, preden nove enote zapustijo tovarno

Popolno udobje s Sensiro

Z linijo Sensira vam nikoli ni treba žrtvovati udobja za energetsko učinkovitost.

Ravna, elegantna sprednja plošča se zlahka zlije s katerim koli notranjim dekorjem in jo je lažje očistiti. Navpični samodejni nihaj s temi stenskimi enotami premika odvodne odprtine navzgor in navzdol, kar vam omogoča učinkovito porazdelitev zraka in temperature po prostoru. Turbo način pomeni, da se soba lahko hitro segreje ali ohladi. Vse za   maksimalno udobje!

klimatska naprava daikin sensira
stensko upravljanje z doplačilom
daikin sensira klimatska naprava

Tiho delovanje

Z zvočnim tlakom pod 21dBA nova Sensira deluje skoraj neslišno in zagotavlja dober spanec. Ta klima naprava je primerna tudi za spalnice, saj s svojim tihim delovanjem ne moti vašega spanca. Najtišje delovanje boste dosegli z najmanjšo nastavitvijo ventilacije.

WiFi Upravljanje od kjerkoli!

S spletnim krmilnikom Daikin lahko načrtujete, upravljate in spremljate svoj ogrevalni oz. hladilni sistem na daljavo.

Enoto preprosto povežite z Wi-Fijem in prenesite aplikacijo za nastavljanje termostata, nastavitev temperaturnih urnikov, pregled porabe energije in razvijte lastni delovni proces "If This then That". Spletni krmilnik Daikin je na voljo tudi kot vgrajena funkcija za vašo enoto Daikin (seveda izbirno).

daikin comfora wifi
daikin klima

Plin R32

Od leta 2025 evropska uredba o fluoriranih toplogrednih plinih (842/2006) predpisuje uporabo hladilnih sredstev s potencialom globalnega segrevanja (GWP) pod 750 za vse klimatske naprave na plin z napolnjenim hladilnim sredstvom do treh kilogramov. Plin R-410A (GWP 2087.5) bo ostal na voljo za druge aplikacije in storitve.

Daikin je prvič predstavil R-32 leta 2012. Nizki BWP 675, konkurenčna energetska učinkovitost, varnost in cenovna dostopnost ga naredijo zelo privlačnega. Daikin vam od leta 2016 ponuja edinstveno paleto znanja dveh in več enot Bluevolution, ki ponovno postavlja merilo za bivalne klimatske naprave. Inteligentni in sveži dizajn združuje vodilne vrednosti učinkovitosti in vrhunske lastnosti udobja.

Stari prijatelj, ki ne dela težav

Uporaba R-32 ni neznano ozemlje, saj je R-410A mešanica 50% R-32 in 50% R-125. Dodatne prednosti uporabe enokomponentnega hladilnega sredstva R-32 vključujejo preprečevanje težav z drobljenjem ali drsenjem ter lažje polnjenje in recikliranje. ****

Ravnajte tako kot vam je všeč: s podobnim delovnim tlakom kot pri R-410A, je sposobnost polnjenja tako tekočine kot plina enaka, prav tako razpoložljivost orodij, ki so primerni za servisiranje tako R-32 kot R-410A plinov, za katere so se odločili v seriji Daikin Bluevolution.

Enostavno upravljanje

Infrardeči daljinski upravljalnik je uporabniku prijazen in ima funkcijo časovnika, ki omogoča programiranje enote za zagon ali zaustavitev, ko to želite.

daikin sensira daljinec

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52