Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara se uvršča v najvišji energetski razred A+++ in je edina klimatska naprava v naši ponudbi, ki omogoča hlajenje, ogrevanje, čiščenje, prezračevanje, razvlaževanje in vlaženje zraka v eni enoti. Klima naprava Ururu Sarara sama čisti filter za zrak, kar olajša vzdrževanje. Klima ima tudi inteligentni 3D senzor, ki pokriva 3 območja in zmanšuje občutek direktnega prepiha in zamnjšuje porabo energije.

Klima ima praktično neslišno delovanje klima naprave Ururu Sarara -19db pri najnižji moči, zato jo lahko uporabljate tudi v spalnih prostorih.

Daikin Ururu Sarara ponuja neverjetno prilagoljivost zaradi naprednega kompresorja, ki ima izjemno velik modulacijski razpon

Sale!
/
/
/
Klimatske naprave Daikin Ururu Sarara

2.021,922.333,99

Počisti
- +
Šifra: daikin-ururu-sarara Kategorije: , , ,
Izberite površino prostorov

do 35 m2 – 2,5 kW, do 55m2 – 3,5 kW, do 75m2 – 5 kW

Barva

Bela

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Edina klimatska naprava na svetu z vlaženjem in razvlaževanjem

Ururu Sarara, ena od Daikinovih posebnih klimatskih naprav, je edina klimatska naprava na svetu, ki vlaži zrak in uravnava vlažnost v prostoru.

Zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka tudi v velikih prostorih s svojo posebno 3D funkcijo samodejnega pihanja zraka, ki jo podpira še učinek sistema Ururu Sarara Coanda. Z učinkom hladnega vetriča ustvarja občutek hladnega prostora tudi pri relativno visokih temperaturah. Prav tako preprečuje nastanek plesni v prostoru in v klimatski napravi sami.

Vlaži

Pri vlaženju oz. japonskem postopku »Ururu« se vlaga dovaja iz zunanjega zraka, nato pa se s pomočjo notranje enote klimatske naprave enakomerno porazdeli v še tako velike prostore. Klimatska naprava Ururu Sarara deluje brez rezervoarja za vodo, a vseeno omogoča, da se vlažen zrak enakomerno porazdeli po prostoru. Ta način vlaženja je popolnoma drugačen od delovanja kalcijevih vlažilcev.

Razvlažuje

Razvlaževanje oz. japonski postopek »Sarara« je za človekovo udobje prav tako pomemben kot vlaženje zraka. Tudi če je temperatura v poletnih mesecih zmerna, lahko visoka vlažnost zunanjega zraka povzroči, da je v prostoru kljub uporabi klimatske naprave zrak zatohel. Sistem razvlaževanja Sarara zmanjšuje vlažnost zraka v zaprtih prostorih, medtem ko na sobno temperaturo sploh ne vpliva, saj se hladen in suh zrak mešata z vročim. Ta nastavitev je idealna za tiste, ki so občutljivi na običajne klimatske naprave in se med njihovo uporabo prehladijo.

Prezračuje

Za razliko od klasičnih klimatskih naprav Ururu Sarara piha svež zrak s temperaturo, prilagojeno vašim željam. Ururu Sarara je prvi sistem stanovanjskih klimatskih naprav, ki v zelo kratkem času nadomesti zrak iz prostora s svežim zrakom. Poleg tega temperatura dovodnega zraka ne povzroča izgube toplega ali hladnega zraka v prostoru. Druga prednost tega sistema pa je, da je ventilator za dovajanje zraka v zunanji enoti, zato uporabnik ne sliši njegovega hrupa.

Prečisti

Ururu Sarara v dvostopenjskemu postopku čisti dovodni zrak iz zunanje in notranje enote. Zunanja enota izloči onesnažen zrak, kemikalije in neželene vonjave še preden doseže notranjo enoto. Tu potem notranja enota še enkrat očisti zrak s filtri za cvetni prah in fotokatalizatorjem. V zadnji fazi se zrak očisti še s sistemom razpršene pare, da odstrani vse morebitne ostanke formaldehidov, virusov in glivic.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Z dodatnim WiFi modulom boste lahko svojo Ururu Sararo upravljali na daljavo. Potrebujete domače WiFi omrežje in aplikacijo za Android ali iOS. Aplikacija ponuja nadzor in spremljanje stanja oz. temperature.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52