Maša in Medved risanka – Risanke in film brezplačno

Maša in Medved (Rusko: Masha in Medvedja, Masha i Medved) je ruska animirana televizijska risanka iz leta 2009, ki temelji na ruski ljudski zgodbi z enakim.

Risanke Maša in Medved se osredotočajo na pustolovščine nenavadne deklice po imenu Maša, Medved pa je nedavno upokojeni cirkuški izvajalec, ki poskuša Masho obvarovati pred težavami.

Maša živi v hiši sredi sibirskega gozda in nekega dne, ko se je želela igrati z živalmi na svoji kmetiji. Nato vidi metulja in mu in sledi po gozdu. Nato konča v hiši Medveda. Ta je odšel na ribolov in ko se je vrnil domov, ga je čakalo presenečenje. Oba sta postala dobra prijatelja. To je bil začetek mnogih dogodivščin.

Kljub temu, da je Maša in Medved animirana risanka za otroke, je risanka čudovita in presenetljivo profesionalna v primerjavi z običajno animacijo v otroških riskankah. V risanki lahko uživajo otroci, odrasli in celo navdušenci animacije, ki imajo radi podrobnosti in čudovito ter barvito animacijo.

Številne epizode risankje Maša in Medved imajo več kot 200 milijonov ogledov, Episoda 17 pa kar 2,9 bilijona, kar je eden od najbolj gledanih videoposnetkov vseh časov! 24 epizoda risanke je tudi presegla 1 milijardo ogledov.
About author

Mato

Hej, jaz sem Mato. Kot otrok sem ljubil igranje z Lego kockami in vsako leto sem v naši dnevni sobi naredil božično vasico. Dovolj imam sreče, da sem te otroške hobije spremenil v (zelo zabavno) kariero. Sedaj delam tisto, kar imam rad in to vsak dan - ustvarjam prostor, ki prenaša občinstvo in pripoveduje zgodbo.

All posts