Multi split klima Daikin Comfora od 1.366,56€

Daikin Comfora FTXP

Daikin je predstavil prenovljeno verzijo svoje kompaktne enote Comfora, svojo rešitev domačega klimatskega nadzora.

Nova generacija Comfora Daikinove revolucionarne ponudbe izdelkov Bluevolution vključuje pomembne dodatne funkcije in izboljšave v oblikovanju, kar zagotavlja večjo energetsko in obratovalno učinkovitost skupaj z izboljšano kakovostjo zraka.

Šifra: multi-daikin-comfora Kategorije: , , ,
Barva

Bela, Biserno bela, Črna, Rdeča

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

daikin comfora hrup

Čisto tiho delovanje

V razredih 20, 25 in 35 je Comfora še bolj tiha kot kadarkoli prej. Z zvočnimi vrednostmi do 20 dBA so najnovejši modeli praktično neslišni. Zagotavlja mirne noči, enota deluje tako tiho, da je skoraj neslišna, tako da gospodinjstvo lahko uživa v udobju popolne notranje klime

Lažje zadihajte

Najnovejša Comfora FTXP-L odpravlja postan zrak in dražilna delce v zraku. V sistem je vgrajen nov srebrni protialergeni filter, ki v kombinaciji z obstoječim filtrom za dezodoriziranje iz titanovega apatita odstranjuje nečistoče in zagotavlja konstanten tok čistega zraka za zagotavljanje zdravega doma, ne glede na letni čas.

daikin comfora

daikin stylish coanda

3D zračni tok

Dodatek 3D zračnega toka v zasnovo nove Comfore FTXP-L zagotavlja enakomeren profil ogrevanja za doseganje optimalnega udobja v sobi. Z združitvijo navpičnih in vodoravnih vzorcev samodejnega nihanja 3D funkcija zračnega toka kroži tok toplega ali hladnega zraka direktno v vogale celo velikih prostorov za celoletno udobje bivanja v hiši.

Zasnovana za sodobno bivanje

Paleta Comfora FTXP-L ponuja diskretno stensko rešitev s sodobnim videzom, ki je idealna za projekte prenove. Njen kompakten profil je mogoče namestiti skoraj kjer koli, z možnostjo namestitve nad vrati, kjer je prostor običajno omejen.

Samodejni prehod med ogrevanjem in hlajenjem nudi odzivno rešitev za popolno celoletno klimo, hkrati pa ohranja vnaprej nastavljene temperature glede na individualne želje in sezonske potrebe. Vgrajen način varčevanja z energijo pomaga zmanjšati porabo energije, medtem ko Comfora FTXP-L samo z ventilacijo poleti ohranja notranjost hladno.

klima naprava daikin comfora

daikin comfora wifi

Pametno upravljanje od kjerkoli

Napredni spletni krmilnik Daikin je na voljo kot dodatna oprema, lastnikom domov pa omogoča nadzor nad enoto Comfora od doma ali okolice ali pa kar preko interneta s pomočjo mobilne aplikacije. Poleg prilagoditve nastavitev tako, da ustrezajo posameznikovemu življenjskemu slogu, spletni krmilnik lastniku omogoča tudi preverjanje porabe energije in okoljskega vpliva naprave.

Hladilno sredstvo R32

Z uporabo hladilnega sredstva R-32 z nizkim potencialom globalnega segrevanja (GWP) Comfora FTXP-L ponuja rešitev v prihodnosti z nizkim vplivom na okolje. Zmogljivosti tako ogrevanja kot hlajenja so bile povečane v celotnem razponu delovanja, kar ponuja večjo prilagodljivost za izpolnjevanje vseh velikosti in zahtev.

Izboljšana učinkovitost, ki je posledica izboljšav oblikovanja razredov 50 in 71, prinaša višje vrednosti zmogljivosti v okviru obstoječega energijskega standarda A ++, za optimalno udobje doma s še večjimi prihranki energije.

daikin comfora r32

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52