Daikin Perfera

Daikin Perfera predstavlja Daikinovo vizijo prihodnosti klimatskih naprav. Daikin Perfera je zavita v svež evropski dizajn in navdušuje z briljantno energetsko učinkovitostkp do A +++, ne da bi bilo pri tem ogroženo udobje. Izjemen Daikin Flash Streamer zagotavlja vrhunsko čiščenje zraka. Z mobilno aplikacijo za krmiljenje imate nadzor od kjerkoli ste. Aplikacija prikazuje tudi porabo energije.

Barva

Bela

Ogrevanje

-20 stopinj max. zunanja temperatura

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko ustvarjata popoln in neinvaziven pretok zraka, vse to z izjemno tihim delovanjem. Ta serija je idealna izbira za večino aplikacij. Uživajte v prijetnem domu - brez sprejemanja kompromisov.

Boljša kakovost zraka z Daikin Flash Streamerjem

Ta klima naprava za ogrevanje in hlajenje vse leto čisti zrak. Elektroni v kemični  reakciji  z molekulami zraka s pomočjo tehnologije Flash Streamer zajamejo plesni, viruse in alergene.  V  vaših prostorih boste s to tehnologijo uživali v bolj čistem okolju.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Popoln nadzor ne glede na to, kje se nahajate:  s spletnim krmilnikom Daikin lahko z aplikacijo prek lokalnega omrežja ali interneta nadzirate svojo klimo na daljavo in imate pregled nad porabo energije ter stanjem temperature.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52