Daikin Perfera

Daikin Perfera predstavlja Daikinovo vizijo prihodnosti klimatskih naprav. Daikin Perfera je zavita v svež evropski dizajn in navdušuje z briljantno energetsko učinkovitostkp do A +++, ne da bi bilo pri tem ogroženo udobje. Izjemen Daikin Flash Streamer zagotavlja vrhunsko čiščenje zraka. Z mobilno aplikacijo za krmiljenje imate nadzor od kjerkoli ste. Aplikacija prikazuje tudi porabo energije.

0,00

- +
Šifra: multi-daikin-perfera
Barva

Bela, Biserno bela, Črna, Rdeča

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko

3-D pretok zraka in 2-območno inteligentno oko ustvarjata popoln in neinvaziven pretok zraka, vse to z izjemno tihim delovanjem. Ta serija je idealna izbira za večino aplikacij. Uživajte v prijetnem domu - brez sprejemanja kompromisov.

Boljša kakovost zraka z Daikin Flash Streamerjem

Ta klima naprava za ogrevanje in hlajenje vse leto čisti zrak. Z elektroni za sprožitev kemijskih reakcij z molekulami zraka Flash Streamer zajame plesni, viruse in alergene, kar bo imelo za posledico bolj čisto okolje v vaših prostorih.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

Popoln nadzor, ne glede na to. S spletnim krmilnikom Daikin lahko s aplikacijoprek lokalnega omrežja ali interneta nadzirate svojo klimo na od kjerkoli in imate pregled nad porabo energije ter stanjem temperature.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.