Mitsubishi AP - MSZ-AP

Mitsubishi AP je letošnji zmagovalec, saj s svojim najvarčnejšim in najtišjim delovanjem ponuja za svoj denar to, kar zmorejo klime v višjem razredu. Z A+++ energetskim razredom, -19db hrupom delovanja in elegantnim izgledom je to klima, ki bo vaš dober partner pri hlajenju in ogrevanju.

Posebnost Mitsubishi AP klime je tudi ta, da zmere delovati v načinu ogrevanja tudi, ko je zunanja temperatura -20 stopinj Celzija. To pomeni, da je lahko ta klima tudi vaš edini vir ogrevanja, kar bo priročno za vse tiste, ki želite ogrevati na elektriko.

Omogoča tudi WiFi nadzor preko mobilne aplikacije kadarkoli in kjerkoli. Vaša klima je povazana z WiFi modulom, ta pa z internetom, kar vam omogoča nadzor in spremljanje klime preko mobilne naprave - vse kar potrebujete je internet!

Šifra: multi-mitsubishi-ap Kategorije: , , ,
Barva

Bela

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Najtišja klimatska naprava!

Enota AP25 je z neverjetno tihimi 18dBA * pri najnižji hitrosti ventilatorja najtišja stenska klimatska naprave doslej. Idealna je tam, kjer je tišina najbolj pomembna; v spalnicah tudi v najhladnejših zimskih nočeh.

Ker je toplotni izmenjevalec 32% tanjši in je ventilator za 22% večji, se izguba tlaka v toplotnem izmenjevalniku v primerjavi s prejšnjimi modeli  zmanjša; zrak se sedaj lahko premika čez večjo površino ventilatorja. S tem je bila dosežena nova raven tišine!

* Nivo zvoka v zaprtih prostorih MSZ-AP25 na najnižji nastavitvi ventilatorja v načinu ogrevanja

Tehnologija EcoCore nove generacije s plinom R32

Vrhunska energetska učinkovitost je dosežena s pomočjo velikega toplotnega izmenjevalnika z visoko gostoto, naprednega visoko zmogljivega ventilatorja in kompresorja nove generacije, ki uporablja najnovejše zelo učinkovito hladilno sredstvo R32.

mitsubishi ap ecocore

mitsubishi ap ogrevanje

Hiper ogrevalna tehnologija

Mitsubishi Electric je razvil tehnologijo Hyper Heating za zelo hladna podnebja. Ta tehnologija izboljšuje delovanje klimatske naprave in ohranja njeno ogrevalno moč do zunanje temperature -15 ° C in še naprej ogreva do zunanje temperature -20 ° C.

Dvojni premaz za maksimalno učinkovite zmogljivosti

Patentirani in prvi na svetu dvojni premaz podjetja Mitsubishi Electric preprečuje, da bi se prah in umazanija nabirala na notranji površini notranje enote;

  • Ohranjanje čistih ključnih notranjih komponent, kot so toplotni izmenjevalec, ventilator in notranji kanal je pomembno za udobje in učinkovitost doma.
  • Nabiranje prahu in umazanije običajno povzroča neprijetne vonjave, poleg tega pa tudi klimatsko napravo sili, da deluje z višjo močjo, kar lahko povzroči znatno slabšo energetsko učinkovitost.

ap filter

Pralni filter za filtracijo zraka

AP serija je opremljena s filtrom za čiščenje zraka. Ta čistilni filter ujame delce, kot so prah, cvetni prah in drugi onesnaževalci v zraku, kar ustvarja čist zrak v vaših prostorih. Velikost tridimenzionalne površine je povečana v primerjavi  s prejšnjimi modeli, s čimer se je povečalo območje zajema filtra. Te lastnosti omogočajo čistilnemu filtru za zrak  boljšo filtracijo prahu v primerjavi z običajnimi filtri.

Širok in dolg pretok zraka *

Način širokega pretoka zraka omogoča nastavitev smeri pretoka zraka od leve proti desni, kar je idealno za odprte prostore. To zagotavlja, da je v vsakem kotu prostora udobno. V načinu dolgega zračnega toka se zračni tok podaljša za do 12 m in tako doseže tudi najbolj oddaljeno točko prostora. Ti načini delovanja se preprosto aktivirajo s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku.
* Samo modeli AP60 / 71/80.

Mitsubishi ap izpih zraka klima

mitsubishi ap msz wifi

WiFi nadzor

Nikoli več se ne vrnite v hladen ali vroč dom.

Z opcijskim WiFi krmiljenjem lahko prostore predhodno ogrejete ali ohladite ne glede na to, kje ste - na poti domov ali celo, ko ste v drugi državi. Z Wi-Fi nadzorom boste vedno prišli do popolnega udobja.

Nočni način

Z izbiro nočnega načina se bo zmanjšala svetlost indikatorske luči, vsi zvočni signali bodo onemogočeni, hrup zunanje enote pa se bo zmanjšal še za 3dBA. Tako ne boste dobro spali samo vi, ampak tudi vaši sosedje.

msz-ap nočni način

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52