Klima Naprava Mitsubishi EF - MSZ-EF

Impresivno nizka poraba energije s tihimi a zmogljivimi enotami ter dovršeno oblikovano sprednjo ploščo, ki ne samo da izgleda privlačno, ampak tudi lajša čiščenje enote.

Notranja enota Mitsubishi EF ohrani neverjetno tanko obliko tudi med samim delovanjem. Edina pomembna vidna sprememba na notranji enoti je gibanje loput za usmerjanje zraka. Kot rezultat, se ohrani tanek in privlačen videz.

Mitsubishi EF je zasnovan za dopolnitev sodobnega notranjega okolja in je primeren za širok spekter uporabe. Notranje enote Zen se naravno zlijejo, kjerkoli so nameščene. Na voljo so v treh barvah; črni, sivi in beli.

Šifra: multi-mitsubishi-ef Kategorije: , , ,
Barva

Bela, Črna, Siva

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Zen Črna

V prostor s temnim pohištvom se bo svojim profesionalnim in kakovostnim izgledom lepo vključila črna notranja enota Mitsubishi EF, ki v kombinaciji z zelo učinkovito zmogljivostjo EF postavlja nove standarde, ko gre za nadzor udobja.

Zen Bela

Bela enota klime Mitsubishi EF se odlično poda k svetlo obarvani notranjosti prostora. Tanek in eleganten dizajn je s svojo prefinjeno eleganco kot nalašč za vsak tip in obliko prostora.

Zen Siva

Sive enote Mitsubishi EF klime so izdelane z uporabo zelo naprednega procesa izdelave, ki vključuje nanašanje posebnega filmskega premaza, ki ustvari eleganten in sodoben zaključek. Sodobna, prefinjena barvna izbira ponuja alternativo običajni beli barvi notranje enote klimatske naprave.

Nizka poraba

Energetsko učinkovito delovanje Klime iz serije Mitsubishi EF prispeva k manjši porabi energije zaradi inverterskega kompresorja in tudi A +++ pri nekaterih modelih. Vsi modeli, ki so na voljo v različnih zmogljivostih, zagotavljajo zmogljivosti z nizkim zagonskim in obratovalnim električnim tokom.

Upravljanje preko mobilne aplikacije

MELCloud je nova rešitev v oblaku za nadzor klimatske naprave Mitsubishi Electric prek PC-ja, tabličnega računalnika ali pametnega telefona.
Oddaljeno delovanje je mogoče, če dokupite WiFi modul, ki ga povežete z domačim WiFi omrežjem ter imate internetno povezavo na računalniku, pametnem telefonu ali tablici.

Ostale prednost

Napredna nastavitev hitrosti ventilatorja

»Tihi način« ventilatorja Mitsubishi Electric omogoča izjemno tiho delovanje pri 21 dB za modele EF22 / 25/35. Ta edinstvena funkcija omogoča seriji EF uporabo tudi v spalnicah.

Tedenski timer

Z uporabo elegantnega infrardečega daljinskega upravljalnika ali ožičenega kontrolnika lahko vse notranje enote Zen nastavljate z vgrajenim tedenskim časovnikom za popoln nadzor.

Filtrirni sistemi

Notranje enote Mitsubishi EF uporabljajo dva tipa filtrov. Nano Platinum filter ima antibakterijske in deodurizirajoče učinke, izbirni filter proti alergiji pa uporablja encimske katalizatorje za filtriranje alergenov.

Združljivost Multi Split Klime

Zen je popolnoma združljiv z našo ponudbo MXZ Multi-Split sistemov serije M, kar vam omogoča, da na eno zunanjo enoto priključite do 8 notranjih enot, s čimer prihranite pri inštalaciji.

Serija EF je stenski sistem, ki združuje energijsko učinkovitost s prefinjeno zasnovo.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52