Mitsubishi LN - MSZ-LN

Eleganca, tihost delovanja, nizka poraba energije in obilica funkcij je tisto, kar je Mitsubishi LN pognalo na 3. mesto. Posebnost Mitsubishi LN-ja je tudi ta, da lahko izberete verzijo, ki vas bo grela tudi, ko bo zunaj -25 stopinj, kar pomeni, da bo ta klima vaš zanesljiv partner tudi ob najhujšem mrazu.

Notranje enote prihajajo v štirih barvah: beli, biserno beli, črni ter rdeči, kar pomeni, da boste zagotovo našli primerno barvno kombinacijo z vašo notranjo opremo.

Napredna funkcija 3D iSee senzor omogoča varčnejše delovanje klima naprave, saj senzor enkrat na tri minute ustvari toplotni odtis in v primeru, da vas ni v prostoru, klimo izklopi ali zmanjša njeno moč. 3D iSee senzor lahko tudi zazna bolj vroče/hladne predele prostora in tja usmeri ohlajen ali ogrevan zrak.

Šifra: multi-mitsubishi-ln Kategorije: , , ,
Barva

Bela, Biserno bela, Črna, Rdeča

Ogrevanje

-15 stopinj max. zunanja temperatura

Sijajen dizajn Mitsubishi LN klime

Individualnost in ekskluzivnost sta pomembna dejavnika v vsaki sodobni notranjosti prostora. Štiri barvne različice serije LN ponujajo rešitev za vse koncepte, pri katerih je treba vključiti energijsko učinkovito klimatsko napravo.

Osebni dotik

  • Mitsubishijeva rubinsko rdeča, za ekskluzivno in izvirno notranjost.
  • Naravna bela in biserno bela prinašata pridih prefinjenosti.
  • Onyx črna izžareva eleganco.

3D Toplotni senzor zazna, če v prostoru kuhate

S toplotnim 3D senzorjem klima Mitsubishi LN zaznava, kateri del prostora potrebuje večjo pozornost hlajenju ali ogrevanju (kuhanje, prezračevanje). Senzor pošlje loputam za vpih zraka ukaz, da preusmeri vpih zraka na področje, kjer je potrebna sprememba temperature. Senzor lahko tudi zazna prisotnost oseb v prostoru in klimo zmanjša ali izklopi, če oseb ni v prostoru.

Prižgite svojo domačo klimo na poti domov

Upravljajte svojo klimatsko napravo Mitsubishi LN preko mobilne aplikacije za iOS in android od kjerkoli in kadarkoli. WiFI serijsko, brez doplačila!

MELCloud tehnologija

Brezplačna aplikacija MELCloud omogoča enostavno povezovanje stenske enote s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali osebnim računalnikom prek interneta. Na voljo so tudi inteligentne funkcije, kot je tedenski časovnik.

Pomembna sporočila o stanju klimatske naprave je mogoče prejeti po e-pošti.
MELCloud omogoča zunanje spremljanje večjega števila klima naprav z eno samo napravo, kar olajša delo upravljavcem zgradbe. Za uporabo MELCloud potrebujete samo Mitsubishi Electric Wi-Fi adapter, ki zagotavlja varno povezavo prek interneta; povezava z usmerjevalnikom je brezžična. Adapter je že integriran v stensko enoto MSZ-LN.

 • Posebne lastnosti
 •  Spremljanje in nadzor naprav na daljavo
 • Alarm funkcija po e-pošti
 • Protokoli in beleženje napak
 • Brezžična povezava prek usmerjevalnika
 • Programiranje časovnika

Temeljito prečisti zrak alergenov in toksinov

Mitsubishijev plazma filter Quad Plus deluje kot električna zavesa, ki uničuje bakterije in viruse v  zraku. Poleg bakterij, virusov, alergenov in prahu filter Mitsubishi Plasma Quad Plus zelo učinkovito odstranjuje tudi plesen in mikro delce s premerom manj kot 2,5 µm. (1 μm = 1/1000 od 1 mm).

Ogreje tudi, ko je zunaj -25 stopinj

Mitsubishi Electric je razvil tehnologijo Hyper Heating za zelo hladna podnebja. Ta tehnologija izboljšuje delovanje klimatske naprave in ohranja njeno ogrevalno moč do zunanje temperature -15 ° C in še naprej ogreva do zunanje temperature -25 ° C.

Dve loputi individualno distribuirata zrak

Dvojni loputi za zrak klime Mitsubishi LN usmerjata zračne tokove v dve različni smeri. Vsaka loputa je neodvisna, kar zagotavlja boljšo porazdelitev zraka in omogoča, da ena sama naprava hladi/ogreva dve različni območji.

Daljinski nadzor

Novi daljinski upravljalnik Mitsubishi Electric LN omogoča enostavno upravljanje vseh funkcij klimatske naprave.  Uporabnik lahko v trenutku nastavi želeno temperaturo, moč pretoka zraka ali smer pihanja ter programiranje časovnika ali drugih avtomatskih funkcij. Vse informacije so jasno čitljive na velikem zaslonu.

Funkcije na kratko

Posredni zračni tok

Nastavitev posrednega izpiha zraka se uporablja, kadar ne želite občutiti delovanja klime, saj bo klima usmerjala zrak stran od vas.

Posredni AirFow

S to nastavitvijo lahko usmerite zračni tok direktno proti osebam v prostoru, na primer za takojšnje udobje ob vročem (ali hladnem) dnevu.

Plazemski Quad Plus filter

Sistem plazemskih filtrov je napreden večstopenjski filtracijski sistem, zasnovan za učinkovito zmanjšanje onesnaževal, kot so alergeni, virusi in bakterije, s čimer se zagotavlja kroženje svežega in čistega zraka nazaj v prostor.

3D senzor iSee

Serija LN je opremljena s 3D-senzorjem i-See. To je vgrajen senzor, ki meri temperaturo na oddaljenih položajih. Med premikanjem levo in desno osem navpično razporejenih senzorskih elementov analizira sobno temperaturo in na podlagi teh informacij prilagaja delovanje klime.

Dvojna loputa za zrak

Edinstvena dvojna ločena loputa za izpih zraka omogoča prilagajanje pretoka zraka in tako ustreza različnim potrebam prostora. Tako lahko Mitsubishi LN zrak neodvisno usmerja navzgor, navzdol ali na levo in desno.

Naravni tok

Za ustvarjanje "zdravega" pretoka zraka je najpomembnejši "naraven" tok zraka. Mitsubishi Electric je to rešitev ustvaril s pomočjo tehnologije, ki fleksibilno krmili lopute in tako posnema naravni pretok zraka.

Tiho delovanje

Mitsubishi se zaveda, da hrup vpliva na udobje, zato si nenehno prizadeva, da bi bile njihove klimatske naprave čim bolj tihe. Z izboljšavami njihovih ventilatorskih lopatic v kombinaciji z rešetko na zunanji enoti je delovanje še tišje. Mitsubishi želi, da občutite udobje, ne da ga slišite.

Energijsko učinkovit

Izjemno nizka poraba energije in tiho delovanje.

Zagotavljanje prihranka energije z naprednim  inverterskim kompresorjem in s tem preprečitev porabe prekomerne električne energije.

Vgrajen nadzor Wi-Fi

Za popolno udobje doma pametnejše hlajenje in ogrevanje je tu WiFi nadzor. Svojo klimatsko napravo lahko kadarkoli in kjerkoli nadzorujete in spremljate prek svojega pametnega telefona, tabličnega računalnika ali spletnega računa.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52