MULTI SPLIT KLIMA

Multi Split Klima Mitsubishi AP

1. Mesto

Multi Split Klima Daikin Perfera

2. Mesto

Multi Split Klima Mitsubishi LN

3. Mesto

Multi Split Klima Mitsubishi HR

4. Mesto

Multi Split Klima Mitsubishi EF

5. Mesto

montaza klimatske naprave
Montaža multi split klima naprav

PO VSEJ SLOVENIJI!

MITSUBISHI & DAIKIN

Kaj je multi split klima?

Multi split klima je sistem pri katerem je na eno zunanjo enoto mogoče povezati do 10 notranjih enot, ki omogočajo hlajenje ali ogrevanje. Ne glede na to ali gre za stanovanje, večnadstropno hišo, pisarniški prostor ali apartmajski kompleks, multi split klima bo zanesljiva in predvsem energetsko učinkovita klimatska rešitev.

Prilagodljivost multi split klimatske naprave

  • vsako notranjo enoto lahko upravljate ločeno
  • notranje enote so lahko različnih zmogljivosti in modelov
  • namestitev notranjih enot se lahko izvede postopoma
  • zmanjšanje obratovalnih stroškov
  • nizek hrup in odlična energijska učinkovitost
  • zunanja enota je klasično nameščena na strehi, terasi ali zunanji steni stavbe
  • inverterska tehnologija
  • celovita rešitev za nadzor klime za celotno hišo, stanovanje ali objekt z mobilno aplikacijo

Hlajenje in ogrevanje z multi split klimo do 10 prostorov

Multi split sistem omogoča povezavo do 10 notranjih enot na eno zunanjo enoto, kar zmanjša stroške in prostor, potreben za namestitev. Vsako notranjo enoto lahko upravljate ločeno.

Idealna temperatura v vašem domu

Z eno zunanjo enoto lahko hladite ali ogrevate celotno hišo. Ne glede na to, ali ste v dnevni sobi ali počivate v spalnici, lahko ste prepričani, da boste imeli temperaturo prilagojeno svojim željam v vsaki sobi. In to še ni vse, multi split klima sistemi delujejo tudi, ko je zunaj -25 ° C, tako da vam ni potrebno skrbeti za ogrevanje v hladnih zimskih dneh.

Multi Split Klima Mitsubishi

Kot svetovni proizvajalec na področju stanovanjskih, poslovnih in industrijskih klimatskih sistemov Mitsubishi Electric ne ponuja le rešitev za ekstremne podnebne razmere, temveč si prizadeva zagotoviti tiho in brezhibno delovanje z največjo energijsko učinkovitostjo in minimalnim vplivom na okolje.

Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec multi split klima naprav. Mitsubishijeva ponudba multi split klima naprav vključuje naprave za stanovanjsko, komercialno in industrijsko uporabo; Mitsubishi multi split klima sistemi so znani po energijsko učinkovitih zmogljivostih, tihem in varčnem delovanju, fleksibilni namestitvi in ​​neprekosljivi zanesljivosti tako za hlajenje kot ogrevanje. Tudi v hladnih podnebjih Mitsubishi multi split klima sistemi zagotavljajo visoko učinkovito ogrevanje.

Da bi omogočili energetsko učinkovito delovanje in zmanjšali tekoče stroške, Mitsubishi pri multi split klima sistemih ponuja tudi široko paleto nadzornih rešitev, ki še povečajo energetsko učinkovitost. Te napredne rešitve za nadzor so zasnovane tako, da optimizirajo katerikoli Mitsubishi multi split klima sistem glede na vaše potrebe, bodisi doma bodisi v pisarni.

Multi Split Klima Daikin

Daikin se posveča tehnološki odličnosti, osredotočenosti na oblikovanje in najvišji kakovosti.

Daikinova skrb za planet je absolutna. Daikin izdelki so v ospredju nizke porabe energije in so nenehno inovirani, da bi še naprej zmanjšali vpliv klimatskih naprav na okolje.

Daikin s svojimi 90-letnimi izkušnjami omogoča dodano vrednost v dolgotrajnih odnosih, ki temeljijo na zaupanju, spoštovanju in verodostojnosti.

Servisni centri Daikin vam nudijo tehnično podporo pred in po prodaji ter ob uporabi Daikin izdelkov. So hitri, zanesljivi in ​​razumevajoči, njihovi nasveti pa so prilagojeni specifičnim potrebam naših strank: odpravljanju težav in vzdrževanju.

Različni modeli multi split klim za različne prostore

Za kombiniranje je na voljo široka paleta modelov različnih notranjih enot. Ne glede na to ali želite stensko, talno, ali stropno klimo, z multi split klimo lahko izbirate in povežete različne zmogljivosti in serije klimatskih naprav.

Inverterska tehnologija pri multi split klima napravah

Namesto da bi po nepotrebnem multi split klima sistem zapravljal energijo pri ustavljanju in zagonu kompresorskega motorja, inverter prilagaja hitrost motorja - povečuje ali zmanjšuje moč - tako, da kompresor deluje neprekinjeno, vendar bolj učinkovito na dolgi rok.

Z vzdrževanjem neprekinjenega delovanja inverterska tehnologija zmanjšuje porabo energije za 30% v primerjavi z običajnimi sistemi ON / OFF. Sistemi z inverterjem nenehno prilagajajo moč.

WIFI POVEZAVA KLIMATSKE NAPRAVE Z MOBILNO NAPRAVO

Multi split klima sistem lahko kadarkoli upravljate iz katerekoli lokacije preko mobilne aplikacije.

Mobilna aplikacija za nadzor omogoča nadzor nad temperaturami, programiranim razporedom načina delovanja za vsako sobo posebej in več. Vsako notranjo enoto lahko upravljate ločeno, kar ne samo da zagotavlja optimalno udobje, ampak tudi znižuje stroške, saj se hladijo / ogrevajo samo sobe za katere to želite.

Popoln nadzor nad celotnim klimatskim sistemom na dlani z mobilno aplikacijo od kjerkoli!

Ogrevanje s klimatsko napravo

Sredozemska klima, ki jo zaznamujejo zmerne zime je zelo hvaležno območje za ogrevanje s klimatsko napravo. Bolj inovativne rešitve, kot je inverterski kompresor, omogočajo ogrevanje v hladnejših podnebjih, kjer zunanje temperature padejo kar do 15-25 stopinj Celzija pod ničlo.

Prva prednost ogrevanja s klimatsko napravo je, da prihrani energijo, saj se je po raziskavah izkazalo, da je ogrevanje s klimatsko napravo vsaj za tretjino cenejše od drugih načinov ogrevanja. Pretvorniki pozimi zelo dobro delujejo in prostora ne pregrevajo, ker se izklopijo, ko dosežejo želeno temperaturo.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52