Testirali smo: Hladno stiskana hrana za pse in mačke

Hladno stiskana hrana za pse, poznana tudi kot peleti za pse je med pasjimi lastniki v Sloveniji in tudi širom Evrope že zelo razširjena. Hladno stiskana hrana za mačke se začenja postopoma uveljavljati tudi v Sloveniji, tako da je tudi za mačje princeske na voljo zdrav in uravnotežen obrok. V nadaljevanju si preberite zakaj se vedno več pasjih lastnikov odloča za hladno stiskano hrano in kakšne so osnovne razlike med peleti in briketi.

Nikon COOLPIX B700

4K UHD ločljivost posname video vaše izkušnje in snemanje v načinu RAW (NRW) zato, da dobite kakovostne fotografije po obdelavi. VR (Vibration Reduction) 5 stopinj in stranski zoom, da se zmanjša tresenje fotoaparata. SnapBridge vam omogoča povezovanje fotoaparata s pametno napravo.

Nadzorne kamere na baterije

VMS3130 Kamera za brezžični videonadzor Arlo na baterije je popolnoma brezžična. S nadzorno kamero visoke ločljivosti lahko dobite posnetek, ki ga potrebujete. Kamera na baterije Arlo je vremensko odporna in vključuje zaznavanje gibanja, nočni pogled in varnostne aplikacije. Lahko zajema posnetke in vam pošilja opozorila, ko vas ni doma.

Sigma 150-600

Zgodba o hiper-telefoto zoom objektivu.

Zaščita pred prahom in škropljenjem, nastavitev povečave za vsako razdaljo ostrenja, prevleka za vodo, kompatibilnost s tele pretvorniki, sistem OS z merilcem pospeška, enostavno dostopno ročno preklopno stikalo, optimizirano samodejno ostrenje, telefoto snemanje pri 600 mm, zmanjšana kromatična aberacija za večjo optično zmogljivost.

Bosch PSR 14.LI vrtalnik / vijačnik – SAMO 45.91 EUR

Majhno, lahko in zmogljivo orodje, ki je idealno za vijačne in vrtalne naloge po hiši. 14,4 LI je idealen za privijanje in odvijanje vijakov, pa tudi za vrtanje v les in kovine.

Kompaktna in priročna oblika omogoča priročno in vsestransko delovanje. Je 4% lažji in 15% krajši pri dolžini glave od svojega predhodnika in je zaradi lithium-ionske tehnologije in kompaktne zasnove do 20% lažji od povprečnega konkurenta v svojem razredu. Poleg tega izdelki Bosch Li-ion vključujejo elektronsko celično zaščito (ECP), ki ščiti akumulator pred pregrevanjem, preobremenitvijo in globokim praznjenjem ter tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije. Inteligentno upravljanje akumulatorja, motorja in menjalnika Bosch Syneon Chip zagotavlja optimalno moč in maksimalno vzdržljivost.