Nikon COOLPIX B700

4K UHD ločljivost posname video vaše izkušnje in snemanje v načinu RAW (NRW) zato, da dobite kakovostne fotografije po obdelavi. VR (Vibration Reduction) 5 stopinj in stranski zoom, da se zmanjša tresenje fotoaparata. SnapBridge vam omogoča povezovanje fotoaparata s pametno napravo.

COOLPIX B700 omogoča snemanje kristalno čistih slik na daljših razdaljah.

LENS NIKKOR Z 60X OPTIČNO Zoom izdelan s SUPER ED GLASS ELEMENT

Long-NIKKOR z 60-kratnim zoomom, ki se lahko podaljša na 120-kratni zoom Dynamic Fine Zoom1 omogoča snemanje divjih živali iz varne razdalje, zvezde na nebu ali impresivne posnetke športnih dogodkov. Območje je 24-milimetrsko širokokotno območje povečave z vidnim kotom 1440 mm (približno 35 mm) in podpira napredno fotografiranje bližnjih objektov, ki so le 1 cm oddaljeni od objektiva. Napredna zmogljivost zagotavlja zanesljivo optiko NIKKOR s super ED steklom. Super ED steklena leča ponuja napredne funkcije, ki vključuje izredno dobro odstranjevanje sekundarnega spektra in vrhunske lastnosti korekcije kromatične aberacije.

Cena samo 454 eur z davkom

SENZOR CMOS Z 20.3 MEGAPIXLII IN AVTOMATSKIM FOKUSIRANIM SISTEMOM (AF)

Cilj iskanja AF omogoča prožnejšo sestavo, ker sta glede na predmet določena optimalna velikost in položaj območja ostrenja. Ko fotoaparat usmerite na predmet, fotoaparat takoj pričakuje območje ostrenja. Območje aktivnega ostrenja se samodejno nastavi glede na velikost predmeta, kar zagotavlja, da so vse slike čiste. AF je enako učinkovit, ne glede na to ali so objekti izven centra. Prav tako dobro deluje pri manjših predmetih, kot so rože ali hrana.

4K UHD / 30P Z STEREOUS

Izjemno visoka ločljivost 4K (3840 x 2160/30 p) omogoča izredno enotne video posnetke, ki zagotavljajo ustvarjanje umetnosti in snemanje daljših posnetkov v 4K UHD, ki postaja standard. Zoom Mikrofon zagotavlja odlično kakovost zvoka, saj se prilagaja smeri v skladu z zoomom. Začnite snemati s posebnim gumbom za zajem videa. Podpora HDMI pomeni, da lahko fotoaparat povežete s televizorjem ali drugim zunanjim monitorjem s kablom HDMI.

KONSTRUKCIJSKA ELEKTRONSKA UPORABA (EVF)

LCD elektronsko iskalo visoke ločljivosti z 921,000 pik in 0,2 palcev (s funkcijo prilagajanja dioptrije) omogoča sto odstotno pokritost slike saj v vsakem trenutku veste, kaj snemate. Preprosto spremenite slog fotografiranja na iskalu, ker senzor za zaznavanje oči samodejno preklopi s snemanja z zaslona na iskalo, ko se oko približa senzorju. Snemanje s pomočjo iskala je uporabno v skritem prostoru, hkrati pa zagotavlja stabilno držanje, zato je tresenje fotoaparata minimalno.

LCD MONITOR s velikostjo 7.5 cm (3 palca) in 921.000 točkami

Velik zaslon s spremenljivim kotom ponuja veliko fleksibilnost pri različnih zornih kotih: snemanje čez glave množice na koncertih, fotografiranje divjih živali in narave, fotografiranje arhitekture ali med potovanjem iz povsem edinstvenega kota. Avtoportrete so enostavni z monitorjem s spremenljivimi koti, kar omogoča tudi enostavno dodajanje osebnih komentarjev na videoposnetke, ki jih posnamete ali zajemanje hitrih avtoportretov, ko ste v neznanem mestu. RGBW poravnava zagotavlja vrhunsko vidljivost tudi pri neposredni sončni svetlobi in zagotavlja nizko porabo energije.

VR (ZMANJŠANJE VIBRACIJ) Z DVOJNIM PRIKAZOM IZ 5 STOPNJE

Zmanjševanje vibracij zmanjša tresenje fotoaparata, tako da lahko vedno posnamete sveže fotografije z optimalno izpostavljenostjo, ne glede na pogoje snemanja. VR2 z dvostransko detekcijo 5 stopinj predstavlja kompenzacijski učinek, ki je enakovreden sprožilni hitrosti 5 stopinj. To odpravlja potrebo po hitrejših sprožilcih, saj preprečuje slabo izpostavljenost ali prekomerno občutljivost.

About author

Mato

Hej, jaz sem Mato. Kot otrok sem ljubil igranje z Lego kockami in vsako leto sem v naši dnevni sobi naredil božično vasico. Dovolj imam sreče, da sem te otroške hobije spremenil v (zelo zabavno) kariero. Sedaj delam tisto, kar imam rad in to vsak dan - ustvarjam prostor, ki prenaša občinstvo in pripoveduje zgodbo.

All posts