WOLT – 5 € “PWWC6” brezplačni promo code kupon za popust

Wolt Ljubljana

in Wolt iz ostalih krajev vam časti 5 eur!

Pri registraciji uporabite sledeči (kupon) WOLT promo code in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni promo code za popust:

PWWC6

Lačni? Morda boste potrebovali Wolt, aplikacijo za dostavo hrane, ki olajša življenje.

Wolt je pred štirimi leti ustanovila skupina šestih soustanoviteljev, ki si je prizadevala, da bi svet s pametno tehnologijo naredil boljši kraj. Ko so videli, kako se taksi storitve gibljejo stran od tradicionalnega modela, kjer stranke kličejo določeno taksi podjetje, do rezervacij na podlagi aplikacij, ki ponujajo boljšo izbiro in razpoložljivost, je ekipa Wolt-a ugotovila, da bi to lahko storili tudi za restavracije.

Z namenom nadgradnje izkušnje v restavraciji, Wolt povezuje lačne kupce z restavracijami in jim omogoča, da vaš obrok dostavi ekipa kurirjev, ki delajo – in zaslužijo – na kolesu. Njihovo poslanstvo je olajšati življenje, po en obrok naenkrat z blagovno znamko Wolt, ki deluje v 11 državah in se stalno širi.

  • Koda je veljava v vseh mestih/krajih, ki jih podpira WOLT
  • LJUBLJANA
  • MARIBOR
  • CELJE
  • KRANJ
  • in drugi

Kako uporabljati aplikacijo Wolt (iOS in Android) za dostavo hrane:

 

1.) Korak – Wolt aplikacija

Prenesite aplikacijo na svoj iPhone ali Android.

2.) Korak – Wolt registracija

Ko boste aplikacijo naložili, se boste morali registrirati. To lahko storite preko Facebooka ali z e-pošto. Pri registraciji je pomembno, da uporabite promo code PWWC6, saj boste tako dobili brezplačnih 5 eur.

3.) Korak- Vpis Wolt promo code

Po uspešni registraciji bo brezplačnih 5 eur takoj na voljo.

PWWC6

4.) Korak – Wolt ponudba in naročilo hrane

Prebrskajte po njihovi izbiri restavracij v Ljubljani in ostalih krajih v Sloveniji in naročite hrano! Ponujajo vse, od hitre hrane in sladic do odličnih jedi iz nekaterih najboljših restavracij v Ljubljani.

5.) Korak – Wolt dostava hrane Ljubljana in Ostali kraji v sloveniji

Po naročilu vam Wolt pokaže, kako dolgo bo trajalo, da bo prispela vaša hrana. Začnite odštevati minute in spremljajte dostavljalca na zemljevidu v realnem času

Pri registraciji uporabite sledeči kupon in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni Wolt promo code kupon za popust:

PWWC6

Wolt – mobilni vmesnik za naročilo in dostavo hrane

Vsi jemo – dva do petkrat na dan.

Wolt je najnaprednejši mobilni vmesnik na svetu za naročilo in dostavo odlične hrane s pritiskom na gumb.

Wolt združuje dostavljalce z restavracijami in svojim uporabnikom omogoča, da naročijo obrok, ki ga lahko sami odnesejo iz restavracije, naročijo dostavo na svojo lokacijo ali pa obrok enostavno pojejo v restavraciji.

Wolt zagotavlja, da je  storitev odlična – od trenutka, ko uporabnik izbere restavracijo in ustvari svoje naročilo do trenutka, ko ga Woltov dostavljalec dostavi na svojo lokacijo. Čim bolj zanesljivo in hitro.

Wolt je startup s sedežem v Helsinkih, ki je bil predstavljen leta 2014, od takrat pa je osvojil 58 evropskih mest v 18 državah. Wolt trdi, da obožuje odlično hrano in izjemne restavracije zato so za vas izbrali vsako restavracijo osebno, da bi vam zagotovili najboljšo izbiro. Če naročite prek Wolta, lahko naročeno hrano spremljate na poti iz restavracije, dokler je ni na vaši mizi. Najpomembnejše za Wolt je odlična uporabniška izkušnja. Zato je njihova neverjetna skupina za podporo strankam na voljo ves delovni čas in čaka, da vam pomaga! Če torej kaj potrebujete, jih lahko dobite na podpornem “chatu”!

Pri registraciji uporabite sledeči kupon in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € promo code za popust:

PWWC6

Plačilna tehnologija

Kot podjetje, ki olajšuje dostavo hrane, kupce seveda zanima raznolikost in kakovost obrokov, ki jih lahko naročijo prek Wolta. Eden ključnih gradnikov Woltovega uspeha ni v kuhinji, ampak v zalednih plačilnih sistemih, ki omogočajo enostavna plačila. Wolt strankam omogoča plačilo hrane prek svojega mobilnega telefona in nato olajša plačilo restavracijam in kurirjem. To pomeni, da se od stranke do restavracije neprestano pretaka denar preko Wolt-a.

Zanimivost: V Talinu Wolt trenutno eksperimentira z robotskimi dostavnimi roboti.

Vsaka restavracija se lahko prijavi kot član Wol-at in ker je Wolt-ov cilj ustreči najrazličnejšim željam po hrani, je izbor izredno širok in dobro nabran.

Wolt trenutno deluje v Kopenhagnu, Helsinkih, Stockholmu, Trondheimu, Pragi, Budimpešti, Talinu, Rigi, Vilni, Varšavi, Beogradu, Ljubljani in ​​mnogih drugih mestih

Do danes smo preizkusili Verace v.2 in pa trappo, obe sta bili še precej topli in dostava ni trajala več kot 20 minut. Kmalu planiramo preizkusiti tudi OSHO.

Kako zdobiti več kot 5 evrov ob registraciji?

Po registraciji z mojo promocijsko kodo boste v zavihku “ME” v aplikaciji videli sekcijo “earn credits”. Tam boste našli navodila…

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Strokovnjak: 051 78 00 52