WOLT Dostava Ljubljana – 5 € PWWC6 brezplačni kupon za popust

Pri registraciji uporabite sledeči kupon in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni kupon za popust:

PWWC6

Lačni? Morda boste potrebovali Wolt, aplikacijo za dostavo hrane, ki olajša življenje.

Wolt je pred štirimi leti ustanovila skupina šestih soustanoviteljev, ki si je prizadevala, da bi svet s pametno tehnologijo naredil boljši kraj. Ko so videli, kako se taksi storitve gibljejo stran od tradicionalnega modela, kjer stranke kličejo določeno taksi podjetje, do rezervacij na podlagi aplikacij, ki ponujajo boljšo izbiro in razpoložljivost, je ekipa Wolt-a ugotovila, da bi to lahko storili tudi za restavracije.

Z namenom nadgradnje izkušnje v restavraciji, Wolt povezuje lačne kupce z restavracijami in jim omogoča, da vaš obrok dostavi ekipa kurirjev, ki delajo – in zaslužijo – na kolesu. Njihovo poslanstvo je olajšati življenje, po en obrok naenkrat z blagovno znamko Wolt, ki deluje v 11 državah in se stalno širi.

Kako uporabljati aplikacijo Wolt (iOS in Android):

 

1.) Korak – Wolt aplikacija

Prenesite aplikacijo na svoj iPhone ali Android.

2.) Korak – Wolt registracija

Ko boste aplikacijo naložili, se boste morali registrirati. To lahko storite preko Facebooka ali z e-pošto. Pri registraciji je pomembno, da uporabite promocijsko kodo PWWC6, saj boste tako dobili brezplačnih 5 eur.

3.) Korak- Wolt kupon

Po uspešni registraciji bo brezplačnih 5 eur takoj na voljo.

4.) Korak – Wolt ponudba

Prebrskajte po njihovi izbiri restavracij v svojem mestu! Ponujajo vse, od hitre hrane in sladic do odličnih jedi iz nekaterih najboljših restavracij v mestu.

5.) Korak – Wolt dostava

Po naročilu vam Wolt pokaže, kako dolgo bo trajalo, da bo prispela vaša hrana. Začnite odštevati minute in spremljajte dostavljalca na zemljevidu v realnem času

Pri registraciji uporabite sledeči kupon in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni kupon za popust:

PWWC6

Wolt – mobilni vmesnik za naročilo in dostavo hrane

Vsi jemo – dva do petkrat na dan.

Wolt je najnaprednejši mobilni vmesnik na svetu za naročilo in dostavo odlične hrane s pritiskom na gumb.

Wolt združuje dostavljalce z restavracijami in svojim uporabnikom omogoča, da naročijo obrok, ki ga lahko sami odnesejo iz restavracije, naročijo dostavo na svojo lokacijo ali pa obrok enostavno pojejo v restavraciji.

Wolt zagotavlja, da je  storitev odlična – od trenutka, ko uporabnik izbere restavracijo in ustvari svoje naročilo do trenutka, ko ga Woltov dostavljalec dostavi na svojo lokacijo. Čim bolj zanesljivo in hitro.

Wolt je startup s sedežem v Helsinkih, ki je bil predstavljen leta 2014, od takrat pa je osvojil 58 evropskih mest v 18 državah. Wolt trdi, da obožuje odlično hrano in izjemne restavracije zato so za vas izbrali vsako restavracijo osebno, da bi vam zagotovili najboljšo izbiro. Če naročite prek Wolta, lahko naročeno hrano spremljate na poti iz restavracije, dokler je ni na vaši mizi. Najpomembnejše za Wolt je odlična uporabniška izkušnja. Zato je njihova neverjetna skupina za podporo strankam na voljo ves delovni čas in čaka, da vam pomaga! Če torej kaj potrebujete, jih lahko dobite na podpornem “chatu”!

Pri registraciji uporabite sledeči kupon in pridobili boste 5 eur popusta pri prvem naročilu hrane.

5 € brezplačni kupon za popust:

PWWC6

Plačilna tehnologija

Kot podjetje, ki olajšuje dostavo hrane, kupce seveda zanima raznolikost in kakovost obrokov, ki jih lahko naročijo prek Wolta. Eden ključnih gradnikov Woltovega uspeha ni v kuhinji, ampak v zalednih plačilnih sistemih, ki omogočajo enostavna plačila. Wolt strankam omogoča plačilo hrane prek svojega mobilnega telefona in nato olajša plačilo restavracijam in kurirjem. To pomeni, da se od stranke do restavracije neprestano pretaka denar preko Wolt-a.

Zanimivost: V Talinu Wolt trenutno eksperimentira z robotskimi dostavnimi roboti.

Vsaka restavracija se lahko prijavi kot član Wol-at in ker je Wolt-ov cilj ustreči najrazličnejšim željam po hrani, je izbor izredno širok in dobro nabran.

Wolt trenutno deluje v Kopenhagnu, Helsinkih, Stockholmu, Trondheimu, Pragi, Budimpešti, Talinu, Rigi, Vilni, Varšavi, Beogradu, Ljubljani in ​​mnogih drugih mestih.

About author

Mato

Hej, jaz sem Mato. Kot otrok sem ljubil igranje z Lego kockami in vsako leto sem v naši dnevni sobi naredil božično vasico. Dovolj imam sreče, da sem te otroške hobije spremenil v (zelo zabavno) kariero. Sedaj delam tisto, kar imam rad in to vsak dan - ustvarjam prostor, ki prenaša občinstvo in pripoveduje zgodbo.

All posts